Suria to Death s'estrena a la Copa Catalana de descens

24/07/2018
DH i Enduro

Suria to Death s'estrena a la Copa Catalana de descens

Aquest cap de setmana es reprén la Copa Catalana de descens a Súria (Bages, Barcelona), amb la 6a prova del calendari organitzada per Death to Death. Es tracta de la primera edició d'aquest descens, on s'espera una gran afluència de ciclistes, entre els que destacaran els actuals campions catalans de l'especialitat Telma Torregrosa (Doctor Racing Suspension) i Àlex Marin (Madison Saracen Factory Team).

El circuit té un recorregut d'1'9 km amb un final de carrera espectacular. S'hi disputaran els entrenaments dissabte dia 28 de 10 a 13h i de 15 a 18h, mentre que diumenge hi haurà la primera màniga classificatòria a les 10h i la màniga final a les 12h. Les inscripcions són obertes fins dijous a les 23.59h

Després de les 5 primeres proves, és líder de la Copa Catalana elit masculí Isaac Perich (La Tribu BTT), mentre que entre les fèmines Ares Masip (PC Colomina) lidera tot i no haver participat a Les Angles. Per categories, Ignasi Jorba (St Andreu de la Barca MC) lidera en juniors, Pau Lagraña (la Tribu BTT) en cadets, Lluis Rius (Vilajuiga CC) en M30, Iban Jimenez (Gavarres CC) en M40, i el campió del món Ramón Figueras (MC Igualada) en M50.

Més informació i inscripcions Súria to Death

[Foto crèdits: Pedro González]