Isaac Perich i Telma Torregrossa, vencedors al DH Llívia

04/06/2018
DH&Enduro

Isaac Perich i Telma Torregrossa, vencedors al DH Llívia

Llívia, al cor de la Cerdanya, ha estat aquest cap de setmana l'escenari de la disputa de la 4a prova del calendari de Copa Catalana de Descens de la temporada 2018.

Un total de 120 ciclistes han pogut disposar durant tot el dissabte de la sessió d'entrenaments i el diumenge s'ha disputat una primera màniga classificatòria, i la segona definitiva i puntuable per la cursa.

El traçat del circuit constava d'una primera part molt boscosa amb curves enllaçades i poc desnivell, on era complicat mantenir la velocitat sense cometre errors. La segona part del traçat més tècnica, tenia un pendent més pronunciat carecteritzat per un terreny pedregós a diferència de la part de bosc. La majoria de participants han gaudit amb aquesta nova seu i han coincidit en valorar favorablement el traçat que s'ha dissenyat per aquesta ocasió.

Els vencedors scratch han estat Isaac Perich (La Tribu BTT Forallac), que retornava desdeprés de 2 mesos aturat per una lesió al braç, i Telma Torregrossa (Premià de Dalt CC) que venia de guanyar a la Copa d'Espanya DH d'Astúries la setmana passada. Per categories els venceors i vencedores han estat:

  • Infantil: Pau Olm (bellver CC)
  • Cadet: Pau Lagraña (La Tribu BTT Forallac) i Aina González (Sant Andreu de la Barca MC)
  • Junior: Ignasi Jorba (Sant Andreu de la Barca CC)
  • Elit: Isaac Perich (La Tribu BTT Forallac) i Telma Torregrossa (Premià de Dalt CC)
  • M30: Lluís Rius (Vilajuïga CC) i Karine Tufi (Team Axurit)
  • M40: Iban Giménez (Gavarres Bike CC)
  • M50: Ramón Figueras (Moto Club Igualada)

Classificacions complertes DH Llívia

La propera prova de la Copa Catalana DH serà el DH Les Angles - Morrida del proper 1 de juliol.