Enduro Pineda Rocs - Campionat de Catalunya d'Enduro

27/10/2017
DH&Enduro

Enduro Pineda Rocs - Campionat de Catalunya d'Enduro

El proper cap de setmana del 28 i 29 d’ Octubre es celebra el 5è Enduro Pineda Rocs. Com ja és habitual la població que albergarà aquest esdeveniment es concentra en el terme de Pineda de Mar i els seus voltants.
 
Després de consolidar-se com a una de les probes més divertides de la Copa Catalana d’Enduro aquest any a més serà la cursa que decidirà el Campionat de Catalunya de l’especialitat.
 
Amb afluències mitjanes de les anteriors edicions de 250 competidors i 2.000 espectadors a la proba, Pineda Rocs vol donar un pas endavant intentant elevar el nivell dels participants de la cursa convidant a diversos riders nacionals i internacionals a la cursa.
 
Hi haurà la ja habitual fira de marques amb diversos expositors relacionats amb el món de la bicicleta, així com música, concursos, zona de bar i dinar posterior pels participants.
 
A nivell competitiu, la cursa comptarà amb 5 trams especials amb molt de “flow”, seran de fàcil accés i indicats per fotògrafs, espectadors, ...
 
Tallats, arrels, pedres, salts seran part del recorregut que Pineda Rocs s’ha encarregat de preparar amb cura per garantir un traçat que sigui divertit, atractiu, i molt vistós. Hi ha trams sorpreses i diverses novetats que faran gaudir a participants i espectadors.
 
Anoteu aquestes dates, us esperem a Pineda!!