El Lleida Down Town arriba a l'onzena edició

02/10/2018
DH&Enduro

El Lleida Down Town arriba a l'onzena edició

La 11a edició el Lleida Down Town (UCI C3), un dels descensos urbans més importants de l'estat i referència també a Europa, arriba aquest diumenge amb Lleida com a escenari inigualable, i sota l'organització de la Penya Ciclista Colomina amb la col·laboració d'Ocisport.

La prova, que forma part del calendari internacional de descens i de la Copa Catalana de DH Urbà i posarà punts UCI en joc, disposa un recorregut explosiu i espectacular d'1,5 kms amb sortida al Castell del Rei de la Seu Vella de Lleida, i baixant pels carrers del casc antic de la capital del Segrià, finalitza a l'Avinguda Blodel, al costat de l'edifici Montepío. Tot plegat, uns 2' d'adrenalina pura pels bikers més ràpids, que hauran de sortejar salts, escales, rampes...sota l'atenta mirada del nombrós públic que sol apropar-se a la cita lleidatana.

Dissabte es farà la recollida de dorsals. i diumenge hi haurà entrenaments de 8 a 10h, a partir de les 10.30h es disputarà la primera màniga i a les 12.00h la segona. L'any passat el brasiler Wallace Miranda fou el vencedor en categoria masculina, i la gallega Rosi Martinez fou la millor fèmina. Per aquest any ja han confirmat la seva participació tots dos, a més de l'anglès Ben Moore i el francès Jean Marc Picas.

Les inscripcions són obertes fins aquest dijous en aquest enllaç.