El Buff Down Urban, l'estrella de la Cycling Week Barcelona

01/03/2018
DH&Enduro

El Buff Down Urban, l'estrella de la Cycling Week Barcelona

Aquest diumenge 4 de març, arriba una nova edició de la Cycling Week Barcelona, ​​un esdeveniment que reunirà 4 modalitats diferents en un escenari cridaner com pocs, la muntanya de Montjuïc a Barcelona. La prova serveix per apropar el mountain bike més espectacular al cor d'una gran ciutat. El BUFF® Down Urban Barcelona és la prova estrella del cap de setmana. Serà la 6a edició d'aquest esdeveniment, totalment consolidat, que permet veure en acció alguns dels millors riders en la modalitat més espectacular del mountain bike. A més d'aquest descens urbà, hi haurà proves de Dual Slalom, Eliminator i Trial.

El BUFF® Down Urban Barcelona comptarà amb una participació limitada i un circuit poc usual per als riders i impressionant per al públic. El traçat comença a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, passa per l'Avinguda de l'Estadi, fins al museu MNAC i arriba a les fonts de Montjuïc.Pasqual Canals, ha vençut en la prova en 3 ocasions de forma consecutiva i buscarà revalidar el títol un cop més. Aquesta competició tindrà l'al·licient de formar part del calendari internacional UCI de descens.

Al Dual Slalom viurem una competició molt diferent. Un mà a mà entre dos corredors en cada baixada, que s'aniran eliminant en diferents rondes fins arribar a la gran final. Hi prendran part els 16 millors riders del BUFF® Down Urban Barcelona i s'utilitzarà part del recorregut del DH.

No tot serà baixar a la Cycling Week Barcelona. L' Eliminator, modalitat que té la seva pròpia Copa del Món UCI, donarà espai als bikers d'altres disciplines amb un format adaptat a l'esdeveniment barceloní.

L'acció començarà des de les 8:30 amb els primers entrenaments i a les 10:30 arrencarà la primera mànega del BUFF® Down Urban Barcelona, ​​que significarà l'inici de tot un matí d'acció a Montjuïc.