Bernat Guàrdia guanya el primer descens de Tossa - Sant Grau

21/06/2011
DHi

A la muntanya de Sant Grau de Tossa de Mar s'ha disputat una prova de Descens de BTT puntuable per l'Open del Països Catalans amb una participació d'uns 80 corredors especialistes de la modalitat de Descens de BTT.
La prova va ser organitzada pel Club Bike Area Llagostera amb un recorregut de 1'5 km considerat molt complert, atractiu i divertit. El dissabte es van fer els habituals entrenaments amb una forta caiguda d'un corredor però en les dues mànigues de competició del diumenge ningú va prendre mal.
I en quan el guanyador absolut, cap sorpresa, i el favorit i campió 2011 de l'Open d'Espanya Bernat Guardia (Premià-La Pome-Active) es va imposar amb un temps de 2'37. També cal destacar el segon i tercer classificats, que tot i que encara són júniors van fer un excel•lent descens, 2on Guillem Jorba (O.M. Bicis) i 3er Jonathan Anaya (Premià). Mireia Bosca (El Pedal) ha estat la guanyadora absoluta amb Dones que s'ha imposat a Vicky Hernandez (Ambisist-Fornells) que ha tingut una caiguda no greu.
Altres guanyadors han sigut: Dani Valls (sub23), Fernan Jorba (cadet), Ivan Acosta (M30), Ramon Figueras (V40), Alex Marín (Infantils), Alberto Garcia (V50). El primer corredor local del Medina Llagostera va ser Jordi Giró (3er Èlit).
El principal protagonista com a bon organitzador d'aquesta matinal de Descens va ser Oscar Medina, president del club. En l'acte de lliurament de premis es va tenir un record pel corredor cadet també de descens, Vidal Fusté, que fa pocs dies va tenir una mort sobtada.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)