Àlex Marín i Telma Torregrosa es proclamen campions de Catalunya de Descens

29/04/2018
BTT Descens

Àlex Marín i Telma Torregrosa es proclamen campions de Catalunya de Descens

El circuit La Sorrera de La Garriga ha acollit aquest any els Campionats de Catalunya de Descens amb una participació de 230 corredors en les categories compreses des d’infantil fins a master 50.

El traçat de 2 quilòmetres ha transcorregut per una zona de bosc, fluïda però exigent, amb un desnivell de 300 metres i terreny sorrenc. El millor crono s’ha aturat en 2,58 minuts. El dissabte dia 28 s’han fet  les sessions d’entrenaments amb una climatología favorable durant tot el dia. El diumenge de la cursa públic i corredors han seguit la prova amb estones de pluja que ha dificultat la normalitat de la jornada.

Malgrat la climatologia, s’ha fet la proclamació dels Campions. En èlit masculí Àlex Marín ha estat el guanyador i en fèmines èlit la primera posició ha estat per Telma Torregrossa. En la resta de categories els guanyadors han estat: Pau Olm en infantil, Adrián González en cadet, Ignasi Jorba en junior, Joan Vicente en master 30, Iban Jiménez en master 40 i Ramon Figueras. El President de la Federació, Sr Joaquim Vilaplana ha fet l’entrega de mallots als campions.

Fotografia: Pedro González

Tota la informació de la prova: https://www.ciclisme.cat/cursa/btt-descens/dh-la-sorrera-bike-park-campionat-de-catalunya

Galeria de fotos by Carles Alonso Photo: https://www.carlesalonsophoto.com/EVENTS/LA-SORRERA-2728-APRIL-2018/