Terrassa celebra amb èxit la tercera cita de la Lliga Catalana de BMX

18/03/2019
BMX

Terrassa va viure aquest diumenge una gran matinal de BMX gràcies a la organització de la tercera prova de la 15ª Lliga Catalana de BMX, que aquest cap de setmana arribava a l'equador del seu calendari d'enguany. El club BMX Terrassa va acollir una prova que va començar amb un minut de silenci en record al corredor mort en un accident a la passada edició del DH de Sant Andreu.

En les proves reines en categoria olímpica, el campió europeu Gabriel Avellaneda (XL-BMX) es va endur la victòria davant Saúl Conde (Moto Club Sant Andreu) i Marc Román (X-Riders), mentre que Mariona Calvís (X-Riders) era la vencedora a la prova femenina davant la seva germana Marta Calvís (X-Riders) i Ainhoa Mañas (BMX Terrassa). Calvís amplia així el seu lideratge al capdavant de la Lliga Catalana, mentre que Avellaneda encara nota la seva absència a la prova inicial a Sant Andreu, fet que deixa encara com a líder a Miquel Hernández (Moto Club Sant Andreu), 5è diumenge.

Les curses de Mataró (27 d'abril) i novament a Terrassa, el 29 de juny, completaran el calendari català de BMX d'enguany, que el Moto Club Sant Andreu segueix dominant per equips (Calendari complet de la Lliga Catalana de BMX 2019).