Jahir Effer i Mariona Calvís són semifinalistes als Mundials de BMX

06/10/2014
BMX

Magnifica actuació del dos corredors dels X-Riders C.E. Bike, al campionat del mon de BMX, celebrat a la localitat holandesa de Rotterdam, on la corredora terrassenca Mariona Calvís, al seu debut en un campionat del mon, no es va deixar intimidar, per el potencial d’altres països i l’espectacular rampa de sortida, en noies 11 anys va passar les seves classificatòries, (2ª-3ª-3ª vuitens), després va passar els quarts i va arribar a semifinals, on no va aconseguir passar a la final, per dues posicions.  Jahir Effer, també va passar totes les seves classificatòries, que només una caiguda a semifinals li va barrar el pas a la final de 30 i mes (masterpro).
Els altres classificats dels X-Riders, va ser Marc Roman, en nois 11 anys, es va quedar en vuitens, després d’una caiguda quan anava primer.  Albert Moreno, en nois 14 anys, va arribar a quarts, acabant en 7ª posició de la seva màniga.  Pipiolo Roman, en 30 i mes, arribava als quarts quan un incident de carrera el deixava fora de les semifinals.
Els altres corredors dels X-Riders, Jana Roman, Mar Campos, Sergi Garcia, Marta Calvís, Maika Rodríguez, Daniel Vargas, Iker Rodríguez, no van aconseguir passar les seves classificatòries.

Informació: Joan Calvis, director esportiu X-RIDERS C.E. BIKE