Concentració de la selecció catalana de BMX 2018

14/03/2018
BMX

Concentració de la selecció catalana de BMX 2018

El passat dissabte dia 3 de març, la selecció catalana de BMX va realitzar una pre-concentració al circuit de Sant Andreu de la Barca, on l'endemà es va celebrar la primera prova de la Copa Catalana de la modalitat.

Vint-i-set especialistes de totes les categories i edats es van reunir per preparar la temporada 2018, on diversos bikers catalans esperen tenir una important presència internacional.

Ian Hiniestrosa (1995) i Saul Conde (1999) van ser els dos elits masculins presents, acompanyats pels júniors Lluis Hiniestrosa, Manel Mañas, Adrià Prieto, Pau Casanova, Xavier Moreno i David Argüelles, els cadets Adrián González, Yeray Sánchez, Gabriel Avellaneda i Marc Román, i els infantils Miquel Hernández, Ian Morillo, Max Martín, Izan Gómez i Iban Viñas.

Tampoc hi van faltar les fèmines elit Griselda Artigas (2001), Marta Calvís (2000) i Mabel Pérez (2001), acompanyades de set corredores entre 14 i 16 anys: Aina González, Mariona Calvís, Ainhoa Mañas, Nayra Rodríguez, Mónica Comadran, Queralt Escayola i Nerea Arjona.