Arrenca la temporada 2025 de la Copa 360

19/10/2024
Federació

Arrenca la temporada 2025 de la Copa 360

Aquest dissabte 20 d'octubre arrenca a Masquefa la Copa Catalana de Ciclocròs i, amb ella, la temporada 2025 de la Copa 360 per a les categories infantil, aleví i principiant. La copa acumularà en una classificació única la participació i resultats de fins a set disciplines diferents: Ciclocròs, BTT, Ruta, Pista, BMX, MiniDH i Pumptrack. Per a la classificació es tindrà en compte la millor (UNA) participació en cursa de Copa Catalunya o equivalent en cada una de les modalitats esmentades.

Paral·lelament, la temporada de 2024 de la Copa 360 encara està en marxa i està arribant a la recta final, a falta de les darreres proves de BMX, MiniDH i Pumptrack. Hores d’ara hi ha 117 ciclistes classificats per la seva participació en vàries de les modalitats puntuables. Un cop finalitzades aquestes proves es procedirà a enviar a tots els ciclistes classificats el seu diploma acreditatiu i els mitjons distintius de la Copa 360.

Recordem que l’objectiu d’aquest Campionat és posar en valor la formació tècnica dels ciclistes d’edats compreses entre els 9 i 14 anys que enriqueixi el seu bagatge motriu i evitar l’especialització prematura. Fruit d’aquesta filosofia podem destacar que 7 dels 25 ciclistes de categoria Infantil classificats a la Copa 360 d’aquest 2024 han participat als Campionats d’Espanya Escolars celebrats a Avilés (Astúries), obtenint uns excel·lents resultats entre els que destaquen varis pòdiums.

Foto: Xevi Planas / FCC