Tartareu viurà la penúltima cita de la Lliga Catalana de BTT

30/09/2024
BTT

Tartareu viurà la penúltima cita de la Lliga Catalana de BTT

El pròxim dissabte 5 d'octubre, la localitat de Tartareu (la Noguera) acollirà una nova prova de la Lliga Catalana de BTT, la penúltima del seu calendari 2024, amb un circuit totalment renovat i tècnic, com és habitual en aquesta localitat. Els participants a la cita, també puntuable per l'Open Lleida BTT, tindran l'oportunitat de posar a prova les seves habilitats en un recorregut que promet emocions fortes i desafiaments tècnics.

La cursa començarà a les 9:00 h i es desenvoluparà segons el format habitual de les proves de la Lliga Catalana de BTT, amb la disputa de les proves de Kids Cup per a les categories inferiors a la meitat de la matinal. A la Guia del Corredor se'n poden consultar tots els detalls.

Des de l'organització del Club Ciclista Tartareu es convida a tothom a venir i gaudir d'un espectacle esportiu d'alt nivell en un entorn immillorable, que a més serà una jornada decisiva per la resolució del calendari 2024 de la Lliga Catalana BTT, que després de d'onze proves disputades, lideren en la seva classificació absoluta els sub23 Eric Ruiz i Zaira Boter (Artsport-Unica Factory Team).