Ivan Roure guanya al Prat i Martí Gozalbo s’emporta la Copa Catalana Júnior

28/09/2024
Carretera

Ivan Roure guanya al Prat i Martí Gozalbo s’emporta la Copa Catalana Júnior

El Baix Llobregat està vivint un cap de setmana intens i d’alt nivell ciclista el 28 i 29 de setembre, amb les proves finals de la Copa Catalana Fèmines, Júniors, Cadets i Infantils, totes elles concentrades en tan sols dos dies a la comarca barcelonina.

El primer torn ha estat a El Prat de Llobregat, amb la disputa de l’històric 88è Gran Premi Ciutat del Prat, una de les competicions més antigues de Catalunya que posava, dissabte al matí, el punt i final a la Copa Catalana Júnior. La prova organitzada per l’Agrupació Ciclista el Prat ha tornat omplir de ciclisme la Ronda Sud del Prat de Llobregat, a l'entrada dels Espais Naturals del Riu Llobregat i de la zona de l'aeroport del Prat, amb una cinquantena de participants.

Després de pràcticament dues hores de competició, Ivan Roure (CC Sant Boi – Autovivo Grup) ha aconseguit una ajustada victòria per davant d’Adrià Garmendia (Purito-Tadesan-Nuria), mentre que Martí Pratginestós (Purito-Tadesan-Núria) ha completat el podi. El qui ha estat quart a la darrera prova del calendari, Martí Gozalbo (KH7 Cycling Team), ha tancat la Copa Catalana Júnior com a vencedor final del calendari, una classificació que ja tenia matemàticament assegurada abans del Gran Premi Ciutat del Prat. Iván Rovira, per la seva banda, ha estat el vencedor de la classificació Combinada de pista i carretera.

88è Gran Premi Ciutat del Prat:

  1. Ivan Roure (CC Sant Boi – Autovivo Grup)
  2. Adrià Garmendia (Purito-Tadesan-Nuria)
  3. Martí Pratginestós (Purito-Tadesan-Núria)
  4. Martí Gozalbo (KH7 Cycling Team)
  5. Marc Quirant (KH7 Cycling Team)
  6. Martí Martínez (KH7 Cycling Team)
  7. Lucas Pérez (Purito-Tadesan-Nuria)
  8. Aran Boix (Purito-Tadesan-Nuria)
  9. Roc Verdaguer (PC Baix Ebre)
  10. Robert Giné (PC Baix Ebre)

La competició continua al Baix Llobregat aquest mateix dissabte 28 de setembre a la tarda amb la disputa del 20è Critèrium Bons Amics a Sant Vicenç dels Horts, que tancarà la Copa Catalana Fèmines i serà la penúltima prova puntuable de la Copa Catalana Cadet, que es tanca aquest diumenge a Sant Boi de Llobregat juntament amb la Copa Catalunya de Carretera infantil.

Foto: @fotoxziao