El Campionat d’Espanya Màster reparteix medalles catalanes a Albacete

26/09/2024

Albacete (Castilla - la Mancha) va acollir el cap de setmana del 21 i 22 de setembre el Campionat d’Espanya Màster en les modalitats de ruta i contrarellotge i va deixar gairebé una desena de medalles per a ciclistes catalans.

Les proves en ruta van obrir el programa del cap de setmana el dissabte 21 de setembre, amb recorreguts d’entre 69 i 114 quilòmetres en funció de la categoria. El gran èxit català va arribar a la categoria màster 40A femenina, amb triplet al podi de la mà d’Úrsula Ospina (Ratpenat Club Ciclista), Vanesa Bastida (RCB Motor Begues) i Laia Sabrià (St. Gran Cycling Costa Brava). També van pujar al podi Antonio López (RR Bikers), subcampió d’Espanya en màsters 50A, i Dolors Hernández (Abrera Club Ciclista), subcampiona en categoria màster 50B.

La jornada del diumenge 22 de setembre va estar reservada per a les proves contrarellotge, que van deixar nous èxits catalans. Manuel Seco (Palafolls Club Ciclista) i Santi Sala (Club Ciclista Bas) van protagonitzar un nou doblet català coronant-se com a campió i subcampió d’Espanya respectivament en la categoria màster 50B. En les categories femenines, medalla de bronze per a Jenni Torreguitart (Club Ciclista Baix Ter) en categoria màster 30A.