Santa Coloma de Farners viu una gran jornada de la Copa Catalana MiniDH

15/09/2024
MiniDH

Santa Coloma de Farners viu una gran jornada de la Copa Catalana MiniDH

Les categories de formació del descens català van tenir una important cita aquest dissabte 14 de setembre amb la disputa de la Copa Catalana MiniDH Santa Coloma de Farners. Sota la organització del club BTT Fornells, tota una institució del ciclisme formatiu català, juntament amb el Club Ciclista Farners i el REM Riudarenes, la capital de la Selva va reunir a una norantena de participants entre les categories infanitl i pre-benjamí.

Santa Coloma de Farners va tornar a demostrar ser paradís de l'enduro, fent gaudir a tots els participants d'una espectacular jornada de tarda en què Narcís Masferrer (Donda Bikes) i Paula Barba (Benicàssim Sport) van ser els infantils més ràpids, amb victòria aleví per a Nil Molano (Jufré Vic-ETB) i Berta Serra (BMX Sant Andreu de la Barca) i principiant per a Cesc Brugat (Sant Gregori) i Lena Cos (BTT Fornells-Bikeaventura), mentre que tots els benjamins i pre-benjamins rebien reconeixement per la seva participació.

La selvatana ha estat la cinquena de les set dates anuals de la Copa Catalana de MiniDH, en què els més petits del ciclisme català poden gaudir de l'emoció de l'espectacular disciplina del descens i posar a prova les seves habilitats. Les proves que queden en el calendari 2024 se celebraran a Forallac (19 d'octubre) i Sant Andreu de la Barca (24 de novembre).

Fotografia: David Rueda (@davidruedavisuals)