La 1a Copa Catalana de Gravel es tancarà a Sant Vicenç dels Horts

23/08/2024
Gravel

La 1a Copa Catalana de Gravel es tancarà a Sant Vicenç dels Horts

La 1a edició de la X-Treme Gravel Sant Vicenç serà el pròxim diumenge 8 de setembre la prova que marcarà el final de l'estrena de la Copa Catalana Gravel, la nova modalitat que aquest 2024 ha estrenat el seu format competitiu amb una gran acollida. 

Després de les proves disputades a Bescanó, Prats de Lluçanès i Agramunt, la localitat baixllobregatina de Sant Vicenç dels Horts serà la seu de la prova final que coronarà els campions de la competició, amb una cita organitzada pel Club Esportiu Santvi. Aquest X-Treme Gravel Sant Vicenç comptarà amb un recorregut circuit de 41 quilòmetres que passarà per les poblacions de Cervelló, Torrelles de Llobregat, Begues, Sant Climent de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló, amb unes vistes espectaculars del Baix Llobregat, al qual es donarà diferents voltes segons les categories.

Els màsters que vulguin podran fer una 3ª volta amb temps i l'organitzador els hi donarà un premi al tres primers que finalitzin les 3 voltes (en temps de cursa).

Marc Romero (Bike Garraf Club Esportiu) i Arantxa Salvadó (Gobik) defensen el liderat de la Copa Catalana de Gravel després de tres proves disputades abans de la prova de Sant Vicenç dels Horts en la qual, com és habitual en el format de gravel, també hi haurà espai per a una sortida no competitiva. Tant en aquest cas com en el de la prova competitiva, les inscripcions tancaran la mitjanit del pròxim dimarts 3 de setembre.

Podeu consultar més informació de la prova a través de les seves xarxes socials.

Fotografia: Xevi Planas / FCC