Eloi Salas guanya al Pla de Santa Maria

18/08/2024
Carretera

Eloi Salas guanya al Pla de Santa Maria

El calendari català de critèriums tenia una cita aquest diumenge 18 d’agost al Critèrium Pla de Santa Maria - Trofeu Joan Barrambam que organitza Promoevents i enguany vivia la seva 48a edició a la localitat de l’Alt Camp.

Una quarantena de ciclistes de categories elit, sub 23 i màster 30 i 40 es van citar al sempre espectacular recorregut del Pla de Santa Maria. Eloi Salas (Team MP Group – Doltcini) va ser el més ràpid i es va imposar en solitari amb prop d’un minut d’avantatge sobre un grup perseguidor liderat per Roger Puig (Controlpack) i Axier Casadó (Team MP Group – Doltcini). Salas aconseguia d’aquesta manera la seva primera victòria de la temporada i arrodoneix un bon estiu de critèriums després de ser quart unes setmanes abans al Critèrium de Camarles.

El calendari de critèriums continuarà el dilluns 26 d’agost amb el Trofeu Vila de Juneda, que tanca inscripcions aquest dimecres 21, i una setmana després es tancarà amb una doble cita al Trofeu Antonio Andrés Sancho del dia 1 de setembre i al Critèrium de les Borges Blanques del dilluns 2.

Critèrium Pla de Santa Maria - Trofeu Joan Barrambam:

  1. Eloi Salas (Team MP Group - Doltcini) 1:07:47
  2. Roger Puig (Controlpack) a 0:50
  3. Axier Casadó (Team MP Group – Doltcini) a 0:50
  4. Mario Silva (Illes Balears - Arabay Cycling) a 0:54
  5. Marc Rubirola (Team MP Group – Doltcini) a 0:55
  6. Juan David Montoya (Controlpack) a 0:56
  7. Martí Branchart (Team MP Group – Doltcini) a 0:56
  8. Blai Rodríguez (ISB-Erbos Ilerdense) a 0:56
  9. Josep Oriola (RCB Motor Begues) a 0:57
  10. Guillem Suriñach (Controlpack) a 0:57

Classificacions completes

Foto: @teammpgroup_doltcini