El GP Festa Major de Malgrat de Mar cita la Copa Catalana de màsters i cadet

02/08/2024
Carretera

El GP Festa Major de Malgrat de Mar cita la Copa Catalana de màsters i cadet

El pròxim dijous 15 d'agost, l'Esport Ciclista Malgrat organitza una prova de llarga tradició com és el GP Festa Major de Malgrat de Mar, que arriba ni més ni menys que a la seva 59a edició, dins la programació de la Festa Major de Sant Roc de Malgrat de Mar (el Maresme).

La cita, que es desenvoluparà en el circuit preparat en el polígon industrial Can Patalina de la localitat maresmenca, acollirà proves de Copa Catalana de carretera per a les categories màsters i cadet, tal com va fer el darrer 2023, reunint a més de 200 participants.

Obriran la matinal les proves de la Copa Catalana Màster, que comptarà amb dues sortides diferenciades: a les 9h per a les categories màster 50 i 60, i a les 10:30h per a les categories màster 30 i 40, en la que serà la dotzena prova puntuable d'una temporada 2024 per a una competició que reprèn la seva activitat després del mes de juny.

Per la seva banda, a les 12h serà el torn de la prova de la Copa Catalana Cadet masculina, en què ja hi podran participar infantils de 2n any en preparació per a la temporada que ve, igual que fèmines júnior. Serà la tretzena prova puntubale de la temporada 2024 d'una competició que lidera Eloi Ramos (EC Mataró-Alsus Team) amb 527 punts, per davant dels 499 d'Hugo Marrase (Penya Ciclista Baix Ebre) i els 481 del subcampió d'Espanya CRI de la categoria Aitor Martínez (Autovivo Grup-CC Sant Boi).

Per a totes les proves, les inscripcions tancaran la mitjanit del diumenge 11 d'agost, o quan s'omplin el límit de 80 inscrits a cada sortida.