Sant Joan les Fonts s'omple amb la 10a edició de la Tondo Kids

29/07/2024
Carretera

Una vuitantena de ciclistes van ser aquest diumenge 28 de juliol a Sant Joan les Fonts (la Garrotxa) per la disputa de la 10a edició de la Tondo Kids, la prova de carretera per a les categories de formació que organitza el Club Ciclista Olot Infantil, originalment dins la programació d'actes de la desapareguda marxa cicloturista 100% Tondo.

La memòria al ciclista Xavi Tondo es manté ara amb la disputa de la prova per a les categories infantils, que aquest 2024 suposava la desena prova puntuable de la Copa Catalunya Infantil de carretera. Els infantils Axel Serrano (Escola Ciclisme Mont-roig), vigent campió català BTT de la categoria, que va aconseguir escapar-se en solitari, i Júlia Cabada (Club Ciclista Sant Boi) van ser els vencedors de la màxima categoria en una matinal que, com és habitual, va donar cita a curses per a les categories pre-benjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil.

L'alcaldessa de Sant Joan les Fonts,Maria Vidal, i el regidor d'esports del consistori, Carles Grèbol, van acompanyar al delegat de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, Carles Ferrer, en la inauguració de la jornada i durant l'entrega de premis d'una cursa que marcava l'aturada d'estiu de la competició infantil

Després de la cita garrotxina, la Copa Catalunya Infantil es reprendrà al setembre per disputar les seves dues últimes curses a Vilanova i la Geltrú (XIV Cursa Isaac Gálvez, 22 de setembre) i a Sant Boi de Llobregat (29 de setembre).

X Tondo Kids - Copa Catalunya Infantil:

• Infantil: Axel Serrano (Escola Ciclisme Mont-roig) i Júlia Cabada (Club Ciclista Sant Boi)
  • Aleví: Ilde Jiménez (Club Ciclista Calma Sant Julià) i Débora Gálvez (Escola Isaac Gálvez)
  • Principiant: Pol Rosillo (Club Ciclisme Vilajuïga) i Paula Rebollo (Escola Ciclisme Ataraxia)
  • Benjamins i prebenjamins: Reconeixement a tots els participants.