Marc Rubirola alça els braços al Critèrium de Camarles

29/07/2024

El pilot elit i sub23 de carretera català va tenir una cita aquest diumenge 28 de juliol amb la disputa del V Critèrium de Camarles, prova que aquesta temporada recuperada la Penya Ciclista Sant Marc dins els actes de Festa Major de la localitat i que va reunir una cinquantena de ciclistes en el recorregut urbà pel municipi del Baix Ebre.

La victòria va ser per al jove Marc Rubirola (Team MP Group-Doltcini), que va estrenar el seu palmarès com a sub23 per davant del recent vencedor del Trofeu Sant Jaume dels Domenys, Ilya Savekin (Controlpack), i de l'australià Oliver Stenning (Equipo EBS). Aquest és el primer triomf en la categoria amateur per al jove ciclista de Porqueres, que en el seu segon any en la categoria sub23 està demostrant la seva continuada progressió que un mes enrere el va portar a ser gran protagonista del Campionat d'Espanya de la categoria, amb una escapada i 7è lloc final que el convertia en el millor classificat de la selecció catalana a la prova.

El calendari de critèriums de carretera no s'atura i aquest dissabte 3 d'agost hi haurà una nova cita al Critèrium Ivan Graït d'Ivars de Noguera, que tanca les seves inscripcions la mitjanit d'aquest dimarts.