Ivars de Noguera es prepara per al 1r Critèrium Ivan Graït, amb prova masculina i femenina

15/07/2024
Carretera

Ivars de Noguera es prepara per al 1r Critèrium Ivan Graït, amb prova masculina i femenina

Les inscripcions ja són obertes per al 1r Critèrium Ivan Graït, que tindrà lloc el pròxim 3 d'agost dins del marc de la festa major d'Ivars de Noguera (la Noguera). El Club Esportiu Gessers d'Algerri recupera aquesta cursa de bicicletesdesprés de més de deu anys, en forma de memorial.

En aquesta edició, hem organitzat dues sortides separades: una de masculina i una de femenina, amb les categories sots23, elit, màsters 30 i màsters 40. Creiem fermament en la importància de fomentar la participació femenina en el ciclisme i volem oferir un espai on totes les ciclistes puguin competir i gaudir de l'esport.

Convidem especialment a les fèmines a participar en aquesta cursa. Considerem que és fonamental donar visibilitat al talent femení en el món del ciclisme i estem compromesos amb aquesta causa. Volem que aquesta prova sigui una oportunitat perquè totes les ciclistes mostrin les seves habilitats i esdevinguin un exemple per a les futures generacions.

Tant si sou ciclistes amb experiència com si voleu iniciar-vos en les competicions, el 1r Critèrium Ivan Graït és una excel·lent ocasió per a participar. Us animem a inscriure-us i a convidar les vostres conegudes a unir-se a aquesta jornada de ciclisme.

Esperem comptar amb la vostra participació el 3 d'agost a Ivars de Noguera, per gaudir d'un dia d'esport i comunitat en el marc de la nostra festa major.