El Memorial Andreu Domènech omple Vilassar de Mar de ciclisme màster

30/06/2024

Aquest diumenge 30 de juny, la Copa Catalana Màster va viure la onzena prova puntuable de la temporada 2024 amb la disputa del XXIV Memorial Andreu Domènech. Sota la organització del Club Ciclista Vilassar de Mar, 180 ciclistes de les categories màster 30, 40, 50 i 60 van gaudir d'una gran jornada de ciclisme amb un atractiu recorregut de 65,76 quilòmetres amb sortida i arribada a Vilassar de Mar (el Maresme) i pas pels  colls de Can Bordoi, el Collet, Parpers i Sant Bartomeu.

Aritz Arruabarrena (GR Bikes-Grupo El Reloj), de categoria màster 30, va ser el vencedor final de la prova, sent el més ràpid del grup reduït que va arribar destacat a meta, acompanyat pel vencedor màster 40, Richard Calle (RCB Motor Begues-Ibermicar), i del recent vencedor de la Volta a Tarragona, Raül Castelló (Furore Cycling Club), que es va endur el premi de la muntanya. Manuel Sánchez (Club Ciclista Montornès), en categoria màster 50, i Eduard Alacid (Club Ciclista Ratpenat), en categoria màster 60, en van ser els altres guanyadors.

Amb l'arribada de l'estiu, la Copa Catalana Màster farà una aturada per reprendre's el 15 d'agost al GP Festa Major de Malgrat de Mar.