Vinallop va acollir la 9a prova de la Copa Catalunya Infantil de carretera

23/06/2024

Vinallop (Tortosa, Baix Ebre) va ser escenari, el dissabte 22 de juny, de la 9a cita de la Copa Catalunya Infantil de carretera, en una prova organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre que aquest any es celebrava per 13a edició al municipi ebrenc. El circuit situat a l’Àrea Ciclista de Vinallop ha viscut les proves de les categories des de prebenjamins fins a infantils.

En una jornada que es celebrava de tarda, la competició va arrencar a les 18h amb una setantena de ciclistes inscrits que haurien de donar entre 1 i 16 voltes al recorregut en funció de la categoria. En infantils, la victòria va ser per al local Aleix Moreno (Penya Ciclista Baix Ebre), que s’acosta al liderat de la Copa Catalunya que segueix mantenint Jordi Hernández (Escola de Ciclisme Mont-roig), i per a Valeria Piñol (Escola Isaac Gálvez) en categoria femenina, que manté el liderat general de la Copa Catalunya. En la resta de categories amb classificació, les victòries van ser per a Marc Batlle (Clementina Cycling Team) i Débora Gálvez (Escola Isaac Gálvez) en alevins i Benjamin Batlle (Clementina Cycling Team) i Paula Rebollo (Escola Ataraxia) en principiants. Les categories benjamí i prebenjamí, com és habitual, tenien un reconeixement per a tots els participants.

Aprofitant l’inici de l’estiu, la Copa Catalunya farà una pausa fins el 28 de juliol, que es disputa la X Tondo Kids, i després viurà la XIV Cursa Isaac Gálvez i el final de Copa Catalunya a Sant Boi, totes dues les últimes setmanes de setembre.

Copa Catalunya Infantil a Vinallop:

• Infantils: Aleix Moreno (Penya Ciclista Baix Ebre) i Valeria Piñol (Escola Isaac Gálvez)
  • Alevins: Marc Batlle (Clementina Cycling Team) i Débora Gálvez (Escola Isaac Gálvez)
  • Principiants: Benjamin Batlle (Clementina Cycling Team) i Paula Rebollo (Escola Ataraxia)
  • Benjamins i prebenjamins: Reconeixement per a tots els participants