La Copa Catalana Màster va fer parada a la Cursa Ciclista del Timbaler del Bruc

11/06/2024

El darrer dissabte 8 de juny es va disputar la IV Prova Ciclista el Timbaler del Bruc, desena prova puntuable de la temporada 2024 per la Copa Catalana Màster amb dues curses de 63 i 75 quilòmetres de recorregut per a les categories M50-60 i M30-40, respectivament. La població de l’Anoia va rebre el millor del pilot màster català en una matinal xafogosa on va costar que sortís el sol, però amb èxit organitzatiu per part del Club Ciclista Femclub.

Unes curses on van brillar noms com el de Raül Castelló de l’equip Furore Cycling a la prova de màster 30 i 40, sent primer M40 i guanyador del premi de la muntanya i Jordi Pericas del Centelles Penya Ciclista guanyant la prova dels màster 50 i 60, sent també primer M50 i imposant-se al premi de la muntanya. En la resta de categories, els primers classificats foren Oriol Escolano del GRBikes Grupo el Reloj en M30 i Eduard Alacid del CC  Ratpenat en M60.

Pel que fa a les fèmines, la primera classificada M30 i guanyadora de la cursa va ser la Celia Becerra RCB Motor Begues, la primera M40 la Vanessa Bastida també del RCB Motor Begues i la primera M50 la Cristina Bombardo Dr. Bike Racing Team. El millor equip en la prova de M50-60 va ser el FEMEQUIP Master Team, l’equip local i organitzador de la cursa, i en la cursa de M30-40 l’equip guanyador va ser Furore Cycling.

El calendari màster continuarà el pròxim diumenge 30 de juny amb la disputa del Memorial Andreu Domènech de Vilassar de Mar, que ja té les seves inscripcions obertes.