Terrassa viu el Campionat de Catalunya de cronogimcana i la Copa Catalana cadet i júnior

11/06/2024
Carretera

Terrassa viu el Campionat de Catalunya de cronogimcana i la Copa Catalana cadet i júnior

Terrassa va viure aquest diumenge 9 de juny una jornada intensa de ciclisme base amb la disputa del Campionat de Catalunya infantil de cronogimcana i la Copa Catalana de carretera tant en categoria cadet com júnior, tot plegat organitzat per l’Escola de Ciclisme del Vallès.

El Circuit Municipal de Ciclisme de Terrassa va reunir totes les categories de promoció, des de prebenjamins fins a infantils, i va decidir els campions de Catalunya infantils de cronogimcana. Entre totes les categories hi va haver una vuitantena de participants, que van formar part d’una prova que vol potenciar la diversió i l’habilitat dels més petits i petites. En categoria infantil, el títol català va ser per a Adrià Casas (Escola de Ciclisme Isaac Gálvez) en categoria masculina i Valeria Piñol (Escola de Ciclisme Isaac Gálvez) en categoria femenina.

Paral·lelament, la Copa Catalana va reunir 65 participants de categoria cadet i 50 en júniors. La victòria entre els més grans va ser per a Marc Zafra (Purito-Tadesan-Nuria), que va ser el mé ràpid en completar les 25 voltes al circuit i es va imposar en solitari per davant d’Iván Roure (Autovivo Grup – CC Sant Boi) i Martí Gozalbo (KH7 Cycling Team), que van completar el podi. Gozalbo, que fa dues setmanes es va imposar al Trofeu Agullana, segueix liderant la classificació general de la Copa Catalana.

En categoria cadet, nova victòria en solitari d’Aitor Martínez (Autovivo Grup – CC Sant Boi), que una vegada més va rematar una llarga escapada i va aconseguir la seva cinquena victòria consecutiva al calendari de Copa Catalana. El podi cadet el van completar Ferran Torra i Fran Alemany, tots dos de l’Escola de Ciclisme Isaac Gálvez. La Copa Catalana Cadet es reprendrà el 23 de juny al Memorial Pedro Tirado i els júniors tornaran competir al calendari català el 29 de juny, al X Memorial Josep Segú.