Sant Hilari Sacalm es prepara per l'última cita gironina de la Lliga Catalana BTT

30/05/2024
BTT

Sant Hilari Sacalm es prepara per l'última cita gironina de la Lliga Catalana BTT

Després de set proves disputades, la Lliga Catalana de BTT farà parada el pròxim dissabte 8 de juny a Sant Hilari Sacalm (la Selva). El Club Ciclista Ça-Calm Express organitza un any més una cita del calendari XCO català que enguany, a banda d'integrar aquest nou format de competició a nivell català, tancarà el calendari puntuable de l'Open Girona BTT-Càrniques Celrà d'aquest 2024. L'open provincial gironí haurà disputat cinc proves, després de les viscudes a La Jonquera, Castell d'Aro, Quart i Vilajuïga.

La prova de Sant Hilari Sacalm serà una jornada de tarda que es posarà en marxa amb les proves de les categories de formació de Kids Cup a les 15h, des de pre-benjamins fins a alevins. Per la seva banda, els infantils sortiran en el circuit llarg a la sortida de les 16:30h, acompanyant a totes les categories de fèmines i de les categories màster 50 i 60 masculines. Per la seva banda, la tarda es tancarà amb la sortida de les categories elit, sub23, júnior, cadet, màster 30 i 40 masculines. Per a totes les categories, les inscripcions es tancaran la mitjanit del pròxim dimarts 4 de juny.

Amb les set proves disputades de la Lliga Catalana de BTT, Joan Soler (Cycling No Limit Cardedeu) i Zaira Boter (Artsport-Unica Factory Team), que no han fallat en cap de les curses disputades, lideren les classificacions absolutes de la competició.