Cristofer Bosque i Erika Rodríguez dominen al Trofeu Internacional de Barcelona de BTT

26/05/2024
BTT

Cristofer Bosque i Erika Rodríguez dominen al Trofeu Internacional de Barcelona de BTT

El català Cristofer Bosque (X-Sauce Factory Team) i la mexicana Erika Montserrath Rodríguez (Massi) han estat els vencedors aquest diumenge 26 de maig del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de BTT, cita que suposava la cinquena prova de la temporada 2024 del calendari de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point. El ciclista del X-Sauce Factory Team i la biker de Massi han minimitzat els errors per endur-se la victòria a Barcelona, una prova de categoria internacional UCI C2.

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona sempre és sinònim de curses igualades que demanen esforç, constància i resiliència. Una jornada amb un ambient de mountain bike espectacular. La 5a cita de la Copa Catalana Biking Point ens transportava cap a un circuit de 4 km a Barcelona, amb sortida i arribada a les instal·lacions del Velòdrom Municipal d'Horta Miquel Poblet de la capital catalana, una instal·lació olímpica amb un ric entorn per la pràctica de la bicicleta.
 
En categoria femenina, Erika Monserrath Rodriguez (Massi) es va imposar a totes les seves rivals, aturant el crono en 1h02:45, superant a Eva Gonzalez (Viana Factory Team) i  Esther Villaret (Blanda Espartans Racing Team), que ha arribat al liderat de la Copa Catalana amb aquest resultat. En categoria masculina, la cursa va estar dominada des del principi per Cristofer Bosque (X-Sauce Factory Team), superant a Felipe Orts (La Vila Joiosa-Neteo), llegenda del ciclocròs nacional, i al vigent campió català de l'especialitat Mario Sinués (Amunt T-Bikes BH) Jofre Cullell manté el lideratge de la Copa Catalana Internacional Biking Point i Esther Villaret es converteix en la nova líder del campionat.

Després d'aquesta cinquena prova de la competició, les últimes proves de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point que completaran el calendari seran a Naturland (Andorra) el 15 de juny i Vall de Boí el 7 de juliol.

Trofeu Internacional de Barcelona - Copa Catalana BTT Internacional Biking Point:

  • Elit: Cristofer Bosque (X-Sauce Factory Team) i Erika Montserrath Rodríguez (Massi)
  • Sub23: Alexandre Martins (Scott Creuse Oxygene Gueret) i Eva González (Viana Factory Team)
  • Júnior: Martí Carrillo (Origen MTB Team) i Laia Galbany (Biking Point)
  • Cadet: Aleix Huéscar (Maxxis-RCycling Training) i Laia Rodríguez (Addict Bikes Racing Club)
  • Màster 30: Gerard Birosta (Club Atlètic Amer) i Lydia Castro (Biking Point)
  • Màster 40: Abel Escobar (Penya Cicloturista Cambrils) i Núria Bertran (Differentbikes)
  • Màster 50: Beni Montero (Bike Girona) i Mónica Geremias (Blanda Espartans)
  • Màster 60: Pere Batllori (Bsix-Jormat)
  • Més informació i classificacions completes.

Fotografia: Ocisport