El Trofeu La Vall dels Avellaners reuneix 200 màsters a El Milà

20/05/2024
Carretera

El Trofeu La Vall dels Avellaners reuneix 200 màsters a El Milà

El diumenge 19 de maig, El Milà (Alt Camp) va rebre 200 participants per a la disputa del LXIII Trofeu La Vall dels Avellaners, cita de la Copa Catalana Màster organitzada per la Agrupació Ciclista de Veterans de Reus.

La històrica prova tarragonina, amb sortida a les 10h del matí, presentava un circuit de prop de 9 quilòmetres i 75 metres de desnivell en el qual s’hi havien de donar diferents voltes i amb sortida i arribada al Casal del Milà. En categoria màster 30, victòria per a Aritz Arruabarrena (GR Bikes Grupo El Reloj), que aquest any ja s’havia imposat al 1r GP Roda de Berà i al 1r GP Sant Andreu de Llavaneres. En la resta de categories, victòries per a Roberto Beti (Club Ciclista Ciutat de Reus) en màsters 40, Anthony Doyle (L’Equipier Cycling Team) en màsters 50, Albert Giménez (Ratpenat Club Ciclista) en màsters 60 i Dolors Hernández (Club Ciclista Abrera) en fèmines.

Després d’un cap de setmana de doble competició, a Lleida i El Milà, i d’haver superat ja l’equador de la temporada, la següent cita de la Copa Catalana Màster serà el dissabte 8 de juny a El Bruc, amb la disputa de la IV Prova Ciclista El Timbaler. Abans s’havia de disputar, el diumenge 2 de juny, el II Gran Premi Palafolls, però finalment ha estat ajornat.

LXIII Trofeu La Vall dels Avellaners:

  • Màster 30: Aritz Arruabarrena (GR Bikes Grupo El Reloj)
  • Màster 40: Roberto Beti (Club Ciclista Ciutat de Reus)
  • Màster 50: Anthony Doyle (L’Equipier Cycling Team) 
  • Màster 60: Albert Giménez (Ratpenat Club Ciclista) 
  • Màster fèmines: Dolors Hernández (Club Ciclista Abrera) 
  • Classificacions completes