L'Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues viu una gran matinal de la Copa Catalunya Infantil BTT

20/05/2024

Aquest dissabte 18 de maig, el calendari formatiu català va viure la disputa de la setena prova de la Copa Catalunya Infantil BTT d'aquest 2024, la 4a edició de l'Open Infantil Vila de Juneda disputat en el circuit de l’Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues, la única escola de ciclisme oficial homolgada per la Federació Catalana de Ciclisme en tota la província de Lleida, que per quart any organitzava el Club Ciclista Colla la Pedalada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Juneda i el Consell Esportiu de les Garrigues la prova per a les categories de formació.

171 inscrits entre totes les categories van poder gaudir d'una gran matinal en un circuit d’escola, en què eren protaginistes doncs diversos elements com drops, corbes peraltades, troncs o una zona rock garden, que van posar a prova les habilitats dels participants de les diferents categories. Un recorregut que va deixar satisfets a participants i organització, que va poder disputar sense incidències totes les curses amb participació creixent, que va permetre la disputa de curses masculina i femenina per a les categories infantil i aleví.

En l'entrega de premis, hi van ser presents Jordi Gaya, per part de la Diputació Lleida; José Luis Garrido, regidor d’Espors de l’Ajuntament de Juenda; Pau Pont, coordinador de l’Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues; i Norbert Herrera, president del Club Ciclista Colla la Pedalada de Juneda.

La pròxima parada del calendari formatiu català de BTT serà aquest mateix dissabte 25 de maig, amb la disputa de la Copa Catalunya Infantil BTT Ciutat de Vic de l'escola Jufré Vic-ETB, dins la programació del Bike Show Vic-Osona.