El Trofeu Ciutat d’Amposta serà Campionat de Catalunya de Promoció

18/05/2024

Amposta (Montsià) viurà el diumenge 26 de maig el XIII Trofeu Ciutat d’Amposta, que enguany serà escenari del Campionat de Catalunya de Promoció i decidirà els campions infantils. La prova organitzada pel Club Joves Ciclistes d’Amposta serà, doncs, una de les cites més destacades de la temporada per a les categories de formació.

L’organització aposta per una jornada exclusiva de les categories de promoció, i deslliga la prova del Memorial Pedro Tirado cadet, que els últims anys havia coincidit en la mateixa data que la prova de promoció i aquest any es celebrarà el diumenge 23 de juny. Així doncs, les carreres infantils es disputaran en un circuit situat a l’entorn del Parc Miquel Granell, de pràcticament un quilòmetre de longitud i en el qual s’hi disputaran entre 1 i 16 voltes en funció de la categoria. Com és habitual i seguint la normativa catalana, la categoria infantil serà l’única que tindrà reconeixement de campions de Catalunya i les categories aleví i principiant tindran resultats i podi sense atorgació de mallots i medalles.

El 2023, els campions de Catalunya infantils es van decidir a Palafrugell, en una prova organitzada a l’entorn de Gran Fondo Community que va coronar Eloi Ramos i Anna Carreras i va donar el títol per escoles a l’Escola Ataraxia. Les inscripcions per a la prova d’aquest any a Amposta estaran obertes fins el dimarts 21 de maig a la mitjanit.