La Copa Catalana de Trial continua a Ripoll

13/05/2024
Trial

El trial català està vivint un mes de maig d’allò més intens amb la disputa fins ara del Gran Premi Ciutat de Vic i el Campionat de Catalunya, dues proves de categoria internacional UCI, i una prova de la Copa d’Espanya de Trial disputada a Cambrils. Ara, el calendari segueix amb la segona prova de la Copa Catalana de Trial, que es celebrarà el diumenge 19 de maig a les instal·lacions del Centre de Tecnificació Esportiva l'Avellaneda de Ripolll, un dels circuits més importants del país i que l'any passat va acollir els Campionats de Catalunya.

La segona de les tres proves puntuables per a la Copa Catalana, organitzada per Trialsport, tornarà a reunir totes les categories del trial català des de prebenjamins fins a màsters, incloent les categories elit. La sortida de les primeres categories serà a les 9h del matí i les inscripcions per a la prova es tancaran el dimarts 14 de maig a la mitjanit.

La Copa Catalana de Trial 2024 va arrencar el 7 d’abril a Torredembarra, amb una prova d’alt nivell que va acabar amb victòries d’Alba Riera i Dani Barón i que també va tenir la participació de la campiona d’Europa Vera Barón o d’excampions mundials com Eloi Palau, Sergi Llongueras o Benito Ros. Després de Ripoll, el calendari català es traslladarà a Sant Antoni de Vilamajor, el 2 de juny, per disputar-hi la tercera i última prova.