Castellolí s'estrena el pròxim 1 d'abril a la Lliga Catalana de BTT

21/03/2024
BTT

Castellolí s'estrena el pròxim 1 d'abril a la Lliga Catalana de BTT

El pròxim dilluns 1 d’abril, l’Associació Esportiva A Tot i Amb Tot (ATIAT), amb la col.laboració de la Federació Catalana de Ciclisme i de l’Ajuntament de Castellolí, organitzen la 4a prova de la recent creada Lliga Catalana de BTT.  La prova, que arriba després de les disputades a Mora d'Ebre, les Franqueses i la Jonquera, serà alhora també puntuable per l’Open Barcelona BTT després de la cita inicial de les Franqueses.

Una jornada que s'espera amb una notable participació, ja que a més, com és habitual, les categories inferiors també es donaran cita amb la cita de Kids Cup BTT (Tota la informació i inscripcions).

El recorregut de la prova anoienca transcorre per les inmediacions del municipi, per zones boscoses i pedregoses típiques de la comarca de l’Anoia, sense forts desnivells però amb força desnivell acumulat i sobre un traçat molt divertit i tècnic, a on s’espera que totes i tots els participants guadeixin de la seva fluidesa i del seu entorn.  El recorregut és de 5,5 kms i es donaran un nombre de voltes en funció de la seva categoria, amb una start loop prèvia. Per les categories inferiors, el traçat també s’ha adequat perquè els infants puguin gaudir també sd’aquesta jornada de XCO.

Es pot trobar més informació i la guia tècnica a la web de la Lliga Catalana BTT-FCC 2024. Les inscripcions estan obertes i es tancaran el proper dimarts 26 a les 23:59h. L'organització us espera per gaudir d’aquest espectacle i veure quins seran els actuals líders que lluiran els maillots de la Lliga Catalana de BTT.