La Penya Ciclista Baix Ebre domina a plaer a Vinyols

24/02/2024
Carretera

La Penya Ciclista Baix Ebre domina a plaer a Vinyols

La temporada de socials de carretera està arribant al seu final i el Trofeu Vinyols de Ciclisme ha estat aquest dissabte 24 de febrer la penúltima prova puntuable per a la Challenge Comarques de Tarragona, un calendari que ha agrupat diferents carreres d’inici d’any a la demarcació. La prova organitzada per Promoevents ha reunit prop de 130 participants a la localitat del Baix Camp i ha estat dominada de principi a final per als corredors russos de la Penya Ciclista Baix Ebre.

Amb un recorregut de 83 quilòmetres i prop de 500 metres de desnivell, la Penya Ciclista Baix Ebre ha volgut trencar la carrera des de l’inici i, després de diversos atacs, el rus Ivan Novolodskii ha marxat sol al capdavant de la carrera. El ciclista de 21 anys ha rodat gairebé una hora en solitari i a meitat de carrera s’han afegit al grup capdavanter els seus companys d’equip Ivan Smirnov i Lev Gonov, formant un trio que caminaria a plaer cap a la victòria de la prova. Per darrera, l’equip del Baix Ebre ha seguit actiu i, responent a intents d’atacs, Egor Igoshev i Nikita Bersenev també han saltat del grup principal i han format un duet perseguidor.

Novolodskii, Smirnov i Gonov han treballat conjuntament per adjudicar-se la victòria, que finalment ha estat per al primer que havia atacat. Per darrera seu, Igoshev i Bersenev també han obert forat amb el grup principal i han creuat la meta en quarta i cinquena posició a un minut i mig dels vencedors. El gran grup ha acabat cedint més de quatre minuts i ha estat comandat pel màster 40 Roberto Beti (Club Ciclista Ciutat de Reus).

La Challenge Comarques de Tarragona es tancarà aquest mateix diumenge 25 de febrer amb la disputa de la 6a Cursa Terra de Garnatxes, que compta amb 111 inscrits i es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de Promoevents, organitzador de la prova.

Trofeu Vinyols de Ciclisme:

  1. Ivan Novolodskii (PC Baix Ebre) 1:54:02
  2. Ivan Smirnov (PC Baix Ebre) m.t.
  3. Lev Gonov (PC Baix Ebre) m.t.
  4. Egor Igoshev (PC Baix Ebre) a 1:31
  5. Nikita Bersenev (PC Baix Ebre) a 1:31
  6. Roberto Beti (Club Ciclista Ciutat de Reus) a 4:19
  7. José Madrigal (RCB Motor Begues) a 4:21
  8. Albert Montero (Miami - Megabici Club Ciclista) a 4:23
  9. Joan Font (Cycling No Limit Cardedeu) a 4:36
  10. Matisse Van Kerckhove (Cyclo-Club Libramont) a 4:36
  • Elit: Ivan Smirnov (PC Baix Ebre)
  • Fèmines: Estefanía Jiménez (Vipeq Team)
  • Sub 23: Ivan Novolodskii (PC Baix Ebre)
  • Júnior: Matisse Van Kerckhove (Cyclo-Club Libramont)
  • Màster 30: Joan Font (Cycling No Limit Cardedeu)
  • Màster 40: Roberto Beti (Club Ciclista Ciutat de Reus)
  • Màster 50: José Madrigal (RCB Motor Begues)
  • Màster 60: Albert Giménez (Club Ciclista Ratpenat)
  • Per equips: Penya Ciclista Baix Ebre
  • Esprints especials: Ivan Novolodskii (PC Baix Ebre)
  • Classificacions completes