Albert Roca s'emporta la 18a edició del Trofeu Josep Florencio

29/01/2024

El calendari català de carretera va viure aquest diumenge 28 de gener una de les seves cites més emblemàtiques de l'inici de temporada amb la disputa del Trofeu Josep Florencio de Mont-roig del Camp (Baix Camp), que enguany celebrava la seva 18a edició. La prova social tarragonina va comptar amb 176 participants preparats per afrontar un atractiu recorregut de 78 quilòmetres.

La victòria de la prova va ser decidida en una escapada d'una quinzena de corredors entre els quals hi havia molt dels noms més destacats del pilot sub23 català, com el vencedor de la darrera edició, Elou Salas. Finalment, la victòria va ser justament per a un company d'equip, Albert Roca, que estrena aquest 2024 la seva categoria sub23 amb l'equip Team MP Group, superant a Joan Cadena (High Level-GSport) i Daniel Artero (Equipo Finisher). També destacava la presència en el grup capdavanter del ciclista júnior Leo Ucher (Autovivo Grup -CC Sant Boi), que amb la seva 9a posició absoluta es va endur el triomf en la seva categoria. Per la seva banda, la primera fèmina va ser Estefanía Jiménez (Vipeq), emportant-se la victòria.

La prova de Mont-roig del Camp era la tercera del calendari 2024 de l'estrenada Challenge a les Comarques de Tarragona, que continuarà el pròxim dissabte 17 de febrer amb el Gran Premi d'Hivern del Morell.