La Copa Catalana CX Proride torna a un renovat circuit de Sant Martí de Centelles

21/11/2023
Ciclocròs

La Copa Catalana CX Proride torna a un renovat circuit de Sant Martí de Centelles

Aquest pròxim diumenge 26 de novembre, la població osonenca de Sant Martí de Centelles formarà part per segon any consecutiu del calendari català de ciclocròs. La prova organitzada pel club Jufré Vic-ETB serà la vuitena cita puntuable del calendari de Copa Catalana CX Proride d'aquesta temporada 2023, en un circuit renovat pràcticament el 100% de la passada edició i que comptarà amb 2,5 quilòmetres.

La darrera temporada 2022, la prova es va estrenar el mes d'octubre amb victòries en categories absolutes de Jofre Cullell i Blanca Vallès. Enguany, la cita es troba en la part central del calendari hivernal català. Després de set proves disputades, la Copa Catalana de Ciclocròs Proride 2023 està liderada en les categories elit/sub23 per Marc Romero (Bike Garraf Club Esportiu) i la sub23 Laia Bosch (Ecológicos Navarra-Beratxa).

La prova comptarà tant amb proves per a les categories open com per a les categories de promoció, i tindrà les inscripcions obertes fins la mitjanit d'aquest dijous 23 de novembre.