La doble cita de les Franqueses portarà el millor ciclocròs a la Copa Catalana Proride

18/10/2023
Ciclocròs

La doble cita de les Franqueses portarà el millor ciclocròs a la Copa Catalana Proride

El cap de setmana del 28 i 29 d'octubre, el calendari català de ciclocròs viurà doble cita de la Copa Catalana de Ciclocròs Proride a les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental). La Unió Ciclista Les Franqueses organitza en el seu circuit permament dues de les proves més consolidades del CX català en un cap de setmana que haurà començat amb oferta d'oci pel mateix club organitzador amb la celebració de la 2a Marxa Gravel Vallès Oriental.

Després de l'estrena a Masquefa el darrer cap de setmana, la Copa Catalana de Ciclocròs by Proride tindrà l'espectacle assegurat en la seva segona prova, que es viurà la tarda i nit del mateix dissabte 28 d'octubre amb la celebració d'una nova edició del Dark Cross, l'espectacular ciclocròs nocturn que evoca els formats de les grans proves internacionals de la disciplina hivernal. La prova vallesana, a més, acollirà també proves de les categories de promoció a primera hora de la tarda i la opció a participació a ciclistes open, amb inscripcions obertes per a tots ells fins el dimecres de la setmana que ve

Per la seva banda, el diumenge 29 d'octubre les Franqueses tornarà a acollir competició de primer nivell amb la disputa del GP KH7 de les Franqueses, prova que serà puntuable en categoria internacional UCI C2 i que tornarà a formar part també del calendari de la Copa d'Espanya de Ciclocròs. Després de tres proves puntuables a Astúries i Galícia, el calendari estatal de ciclocròs farà parada un any més a Catalunya en una prova en la que s'espera la presència de molts dels grans especialistes estatals de la disciplina hivernal.