Ràdio Volta: Edgar Curto certifica el triomf a les Grans Clàssiques a la Modest Capell

10/10/2023
Federació

La celebració aquest dissabte 7 d'octubre de la 4a edició de la Gran Clàssica Modest Capell va suposar la coronació del català Edgar Curto com a campió del calendari 2023 de Grans Clàssiques-7è Trofeu Joan Casadevall, el campionat de carretera elit/sub23 més important del calendari ciclista a Catalunya. A més, la del Club Ciclista Torregrossa és una prova molt especial, celebrada en record a un ciclista amb el qual gran part dels corredors catalans elit que ara estan en actiu van ser companys d'equip i de pilot.

Després de les dotze clàssiques disputades al llarg de la temporada, el ciclista de l'equip balear Arabay-Vas Balear ha pogut coronar-se com a campió després d'haver completat la seva millor temporada en el segon any a l'equip balear Arabay. En un gran estiu, Curto, de 24 anys, ha guanyat curses importants del calendari català com el GP Sant Pere de Perafort i el Trofeu Vila de Juneda i va ser segon a la general de la Volta a València. El cambrilenc va ser campió català de contrarellotge 2021 i abans va córrer en equips amateurs catalans com el Compak (actual Team MP Grup, l'històrica estructura del Club Ciclista Camp Clar), Oleka i Antiga Casa Bellsolà.

El campió de les Grans Clàssiques Edgar Curto i la Gran Clàssica Modest Capell són aquesta setmana els protagonistes del podcast de Catalunya Ràdio ‘Ràdio Volta’, que cada setmana dedica un espai al ciclisme català en col·laboració amb la Federació Catalana de Ciclisme.