La I Xalada Road KPT tanca la Copa Catalana Màster i en corona els campions

24/09/2023
Carretera

La I Xalada Road KPT tanca la Copa Catalana Màster i en corona els campions

La primera edició de la Xalada Road KTP, organitzada a Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès) pel Club Esportiu Ciclista Ke Pasa Tiu, ha estat aquest diumenge 24 de setembre la darrera prova de la Copa Catalana Màster i Fèmines Màster.

La prova s’estrenava al calendari amb un circuit urbà de prop de dos quilòmetres i mig que tenia l’inici i el final davant el pavelló municipal de la població. Alan Martín (RCB Motor Begues) s’ha emportat la victòria a la prova de màsters 30 i 40 i ha ampliat encara més el marge al capdavant de la classificació de la Copa Catalana, que finalment ha guanyat amb més de 200 punts de marge. En la categoria màster 40, la victòria final de la Copa Catalana ha estat per a Josep Oriola (RCB Motor Begues).

En la primera sortida del dia, per a les categories màster 50, 60 i fèmines, la victòria a Santa Margarida i els Monjos ha estat per a Santi Sala (Cassà Bike Club Esportiu). Francesc Orante (Ratpenat) s’apunta la victòria final de la Copa Catalana en categoria màster 50 i Eduard Alacid (Ratpenat) guanya la categoria màster 60 del calendari català.

Entre les fèmines, Vanessa Serrano (Ratpenat) ha estat la vencedora de la Copa Catalana en categoria màster 30 fèmines, Úrsula Ospina (Ratpenat) s’adjudica la victòria entre les màsters 40 i Inmaculada Valle (Ratpenat) fa el mateix entre les màsters 50. La millor fèmina de la I Xalada Road KPT ha estat Yulimar Milla (Ratpenat).

I Xalada Road KTP

Campions Copa Catalana Màster i Fèmines Màster

  • Màster 30: Alan Martín (RCB Motor Begues)
  • Màster 30 fèmines: Vanessa Serrano (Ratpenat)
  • Màster 40: Josep Oriola (RCB Motor Begues)
  • Màster 40 fèmines: Úrsula Ospina (Ratpenat) 
  • Màster 50: Francesc Orante (Ratpenat) 
  • Màster 50 fèmines: Inmaculada Valle (Ratpenat)
  • Màster 60: Eduard Alacid (Ratpenat)