La Transbessons BTT de Juneda torna amb aires renovats

24/09/2023
Pedalades

La Transbessons BTT de Juneda torna amb aires renovats

La marxa en BTT Transbessons de Juneda (les Garrigues) arribarà el proper diumenge dia 1 d'octubre a les 22 edicions amb aires renovats, i consolidant-se com un dels referents de les marxes en BTT a les Terres de Ponent, sota l'organització del Club Ciclista Colla la Pedalada de Juneda.

L'esdeveniment, que va nèixer el 2002 amb l'objectiu de donar a conèixer l'Espai d'Interès Natural Els Bessons, situat a cavall dels termes municipals de Juneda, Cervià de les Garrigues i Borges Blanques i per on discorren bona part dels recorreguts, s'ha mantingut ferm amb el pas dels anys, sempre amb una política molt determinada i amb una filosofia de marxa BTT en l'ampli sentit del terme: sense podis ni premis, i amb l'objectiu de gaudir de la BTT i de l'entorn, sense que això vagi en detriment de fer uns recorreguts que, especialment en el cas del circuit llarg, sempre s'han caracteritzat per ser prou exigents. 

L'organització ha previst tres recorreguts per aquesta ocasió: un de llarg de 62 km i 1200m D+, un de curt de 38 km i 600m D+, i un de popular / infantil de 16,4 km i 100m D+ que serveix per donar sortida a bona part dels alumnes de l'Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues que el club co-gestiona. 

La sortida està prevista a les 9h del matí del Pavelló Municipal de Juneda. Tots els participants rebran un bidó d'obsequi i el ja clàssic bocata de xulla amb beguda al finalitzar la marxa, a més de tenir el servei de dutxa. Les inscripcions són obertes en el següent enllaç.