Aitor Martínez s’imposa al Critèrium Bons Amics de Sant Vicenç dels Horts

23/09/2023
Carretera

Aitor Martínez s’imposa al Critèrium Bons Amics de Sant Vicenç dels Horts

Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) ha celebrat aquest dissabte 23 de setembre la 19a edició del Critèrium Bons Amics, prova puntuable per a la Copa Catalana Cadet i la Copa Catalana Fèmines cadet i júnior.

L’organització, a càrrec del Club Penya Ciclista Bons Amics, havia preparat un recorregut urbà de 1,7 quilòmetres fins a completar els 42,5 quilòmetres totals de la prova. Aitor Martínez (Purito-Tadesan-Núria) ha allargat el seu moment dolç i ha aconseguit la victòria en solitari per davant de Seff Van Kerckhove (PC Baix Ebre) i Joel Munté (Purito-Tadesan-Núria), que l’han acompanyat al podi.

Aitor Martínez arribava a Sant Vicenç en un gran moment de forma després de guanyar el Trofeu Quirze Martí aquest mateix mes de setembre i de tancar la setmana passada una exitosa Vuelta a Álava, on va guanyar la classificació general i la muntanya. El corredor de Purito-Tadesan-Núria es situa segon a la Copa Catalana Cadet, que segueix liderada pel seu company Narcís Monturiol, setè a Sant Vicenç dels Horts.

En categoria femenina, la més ràpida ha estat la subcampiona de Catalunya cadet Candela Pérez (Hemon Cycling Women’s Team), que ha superat en només tres segons a la seva companya d’equip Raquel Ortega. Entre les júniors, Ainara Inarejos (PC Baix Ebre) ha estat la vencedora i segueix liderant la Copa Catalana de la categoria.

Les properes cites tant per a la Copa Catalana Cadet com per a la Copa Catalana Fèmines cadet i júnior serà el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre amb les dues etapes del XIV Memorial Antonio Miguel Ramírez, que es disputaran a Begur i Palafrugell.

19è Critèrium Bons Amics: 

  1. Aitor Martínez (Purito-Tadesan-Núria) 1:06:13
  2. Seff Van Kerckhove (PC Baix Ebre) a 0:09
  3. Joel Munté (Purito-Tadesan-Núria) a 0:15
  4. Hugo Marrase (PC Baix Ebre) a 0:56
  5. Aran Boix (Purito-Tadesan-Núria) a 0:58

Classificacions completes