Ignasi Lambea s'imposa al Pla de Santa Maria per davant de Guillem Suriñach

16/08/2023

El Pla de Santa Maria (Alt Camp) va acollir aquest dilluns 14 d’agost la 47a edició de la Cursa Ciclista El Pla de Santa Maria, una prova de categoria elit que reprenia el calendari de critèriums i obria un tram de temporada amb molta activitat i les tradicionals carreres de finals d’agost.

Els corredors van haver d’afrontar un circuit curt i urbà al qual s’hi van donar 22 voltes per completar els poc més de 50 quilòmetres totals amb 700 metres de desnivell positiu. El sub 23 Ignasi Lambea (Team MP Group) va ser el més ràpid i es va imposar per tan sols 6 segons a Guillem Suriñach (Controlpack), que ja havia guanyat la prova el 2022 i venia en forma després d’imposar-se al Trofeu Baix Penedès fa tan sols unes setmanes. Tots dos van obrir un important forat amb la resta de participants i Nicklas Jacobsen (Proton Cycling Academy), que va completar el podi en tercera posició, va entrar a més d’un minut del guanyador.