Terrassa viu el Campionat de Catalunya Infantil de Crono-gimcana

30/04/2023
Carretera

Terrassa viu el Campionat de Catalunya Infantil de Crono-gimcana

Terrassa va ser la seu escollida per celebrar aquest dissabte 29 d’abril el Campionat de Catalunya de Crono-gimcana 2023, una prova organitzada per l’Escola de Ciclisme Vallès i la Federació Catalana de Ciclisme on s’han estrenat les novetats en la normativa per a aquesta temporada.

Una cinquantena de nens i nenes han participat a la prova disputada al circuit Municipal de Ciclisme de Terrassa que ha coronat els campions de Catalunya de categoria infantil. En categoria masculina, Jan Rueda (Escola de Ciclisme Vallès) ha aconseguit la victòria al circuit de casa i Marina Fernández (Sant Boi Club Ciclista) ha estat la més ràpida en categoria femenina i ha revalidat el títol que ja havia aconseguit fa un any.

També van participar de la jornada els nens i nenes de categories prebenjamí, benjamí, principiant i aleví, que en el seu cas no designaven campions de Catalunya. Un any més, el Campionat ha estat un èxit a tots els nivells i ha aconseguit potenciar les habilitats dels participants damunt la bicicleta i fer-los gaudir d’una jornada rodona.

Campionat de Catalunya Infantil de Crono-gimcana 2023:

Infantil masculí:

  1. Jan Rueda (Escola de Ciclisme Vallès)
  2. Àlex Sánchez (Escola Top Conserge)
  3. Eloi Ramos (Activabike Club Ciclista)

Infantil femení:

  1. Marina Fernández (Sant Boi Club Ciclista)
  2. Valeria Piñol (Escola de Ciclisme Isaac Gálvez)
  3. Berta Benisa (Escola Top Conserge)

Classificacions completes del Campionat de Catalunya de Crono-gimcana 2023