La 1a Cursa dels Herois tancarà la Copa Catalana de Marató

27/04/2023
BTT

La 1a Cursa dels Herois tancarà la Copa Catalana de Marató

El Bruc acollirà el proper 14 de maig la primera edició de la Cursa dels Herois, prova de marató BTT que posarà el punt i final a la Copa Catalana de Marató. La prova, que s'estrena aquest any al calendari, està organitzada pel Club Ciclista Bruckers, organització que l'any passat va dissenyar el circuit del Campionat de Catalunya de marató que es va disputar a Collbató
La població de l'Anoia, situada a només 40 minuts de Barcelona, es vestirà de gala per rebre a corredors de gran categoria i entregarà, a part dels premis de la prova, els maillots de campions de la Copa Catalana. L'organització ofereix tres recorreguts amb la mateixa idea, diversió i exigència. El més llarg, que tindrà modalitat de Copa Catalana i popular, tindrà un recorregut de 60 quilòmetres amb 1.900 metres de desnivell. Els altres dos recorreguts, de 43 i 18 quilòmetres respectivament, tindran només la modalitat popular. Els tres itineraris estaran marcats per la gran quantitat de corriols de pujada i baixada que els fan, a parts iguals, divertits i exigents.

La prova del Bruc tancarà una Copa Catalana de Marató que enguany haurà comptat amb quatre proves. Abans d'arribar al Bruc, el calendari haurà tingut cites a La Santa Vall de Sant Gregori, l'Open Maxxis d'El Vendrell i l'Open Maxxis de Torrelles de Foix. A falta de l'última prova, els líders del rànquing en categoria elit són Carlos Portilla (Biking Point) i Jordina Muntadas (EDI Bikes Club Ciclista).