Tot a punt per a la 3a Prova Ciclista El Timbaler

27/04/2023

El dissabte 22 d'abril es va presentar a la sala de plens de l'Ajuntament del Bruc la tercera edició de la prova ciclista El Timbaler del Bruc , prova que acull les categories màster de carretera i que tindrà lloc el proper dissabte 6 de Maig. La presentació de la prova va està presidida per l'alcaldessa del Bruc, Barbara Ortuño, el president del Club Ciclista Els Culets Vermells, David Ferri, i l'organitzador de la prova, Francisco Ramos.

Aquesta tercera edició repetirà el mateix format de l'any passat, amb dues curses en línia per a totes les categories Màster i fèmines. Els corredors màster 30 i 40 hauran de cobrir un recorregut de 87 quilòmetres, mentre que en categories màster 50, 60 i fèmines quedarà reduït a 65 quilòmetres. El recorregut, dels més durs i selectius de la Copa Catalana Màster, tornarà a transcorre per les carreteres dels voltants de la muntanya de Montserrat, travessant les localitats de Manresa, Marganell, Castellbell i el Vilar, Monistrol i Collbató per fer l'arribada al Bruc, lloc de sortida i meta de les proves. L'any passat, en la seva segona edició, la prova va coronar els campions de Catalunya de categoria màster.