La Copa Catalunya Infantil Ciutat de Mataró acull 115 participants

25/04/2023

Més de 115 ciclistes de les categories escolars del ciclisme català van participar aquest diumenge 23 d'abril al Cursa Ciutat de Mataró, segona prova de la temporada de la Copa Catalunya Infantil de carretera d'aquest 2023.

L'Esport Ciclista Mataró va ser l'organitzador de la cita, amb un circuit fàcil i sense perills en què l’única dificultat en alguns moments va ser el vent de cara a la recta de meta i el ritme imposat pels corredors/es de les diferents categories.

El calendari escolar de carretera de Catalunya continua aquest diumenge amb la disputa de l'Òdena Kids dins la programació del Gran Premi d'Òdena, que tanca les inscripcions aquest mateix dimarts. El dia abans, dissabte 29, es disputarà a Terrassa el Campionat de Catalunya de Crono-Gimkana, també amb les categories de formació com a protagonistes.

Copa Catalunya Infantil Ciutat de Mataró:

• Infantil: Eloi Ramos (Activabike Club Ciclista) i Lluna Jiménez (Zaaf Cycling Team)
  • Aleví: Martí Hueso i Júlia Cabada (CC Sant Boi)
  • Principiants: Carlos Roy (Velòdrom Barcelona) i Mar Surrell (CC Baix Ter)
  • Benjamins i pre-benjamins: Reconeixement a tots els participants