Alcanar, seu del Campionat de Catalunya màster de carretera

22/04/2023
Carretera

Alcanar, seu del Campionat de Catalunya màster de carretera

El dissabte 29 d’abril es disputarà a Alcanar el Campionat de Catalunya de carretera en les categories màster 30, 40, 50 i 60, en una prova organitzada per Promoevents Club Ciclista Esportiu.

La carrera tindrà un recorregut de 102 quilòmetres per als corredors de les categories màster 30 i 40, mentre que les altres dues categories s’incorporaran a la carrera a la meitat del recorregut, per tal d’adaptar l’exigència a les diferents categories. La sortida serà a les 4 de la tarda a la plaça del Mirador d’Alcanar i la carrera arrencarà amb tres voltes a un circuit de prop de 9 quilòmetres.

Després del tercer pas per meta s’afegiran a la carrera primer els corredors màster 50, que disputaran un total de 75,8 quilòmetres, i a continuació els corredors màster 60, que competiran en un recorregut restant de 65,7 quilòmetres. Un cop s’afegeixin les dues categories que realitzaran un recorregut més curt, es disputarà una única carrera amb el mateix recorregut per a tots els participants.

Les categories màster 30, 40 i 50 ja han arribat al límit d’inscrits, mentre que a la categoria màster 60 les inscripcions estaran obertes fins al dimarts 25 d’abril o fins arribar al límit d’inscripcions. En total, més de 200 participants prendran la sortida als Campionats de Catalunya màster. L’any passat, els campions de les respectives categories van ser Juan Antonio Rodríguez (Màster 30), Raül Castello (Màster 40), Eduard Vergés (Màster 50) i Federico Olmedillas (Màster 60). Tots ells van ser coronats com a campions de Catalunya a El Bruc, a la 2a Prova Ciclista El Timbaler del Bruc.