Arriba el 12è Enduro de les Salines

09/04/2023
DHi

Arriba el 12è Enduro de les Salines

El diumenge 16 d'abril es disputarà a Maçanet de Cabrenys la 12a edició de l'Enduro de les Salines, consolidant la seu com la pionera de l'Enduro BTT al sud d'Europa. La prova, que acollirà diferents categories des dels pilots professionals més capdavanters en les diferents disciplines fins a cadets, júniors i màsters, serà puntuable per a la Copa Catalana d'Enduro.

La sortida es realitzarà a la zona esportiva de Maçanet de Cabrenys i transcorre pel massís de les Salines, amb un recorregut balisat i emmarcat dins els recorreguts del Centtre BTT Salines Bassegoda, amb trams compartits i trams de nova creació. El recorregut tindrà 32 quilòmetres i 1.407 metres de desnivell amb quatre trams cronometrats d'aproximadament 17 minuts. En aquesta edició es canviaran dos dels quatre trams de les darreres edicions i el track es publicarà el divendres previ a la carrera.

Les inscripcions estaran obertes fins el dimarts 11 d'abril a la mitjanit i hi podran participar tots els ciclistes que estiguin en possessió de llicència de competició anual en curs emesa per qualsevol federació de ciclisme afiliades a la UCI o aquells corredors amb una llicència de dia emesa per la Federació Catalana de Ciclisme.

Foto: Enduro de les Salines