La selecció catalana, Massi-Tactic i Zaaf Cycling, presents a la 4a ReVolta

08/03/2023
Carretera

La selecció catalana, Massi-Tactic i Zaaf Cycling, presents a la 4a ReVolta

La ReVolta, la carrera femenina organitzada per la Volta a Catalunya, ha anunciat els primers equips que disputaran l’edició de 2023. El pròxim dissabte 29 d’abril, la prova viurà la seva 4a edició a Sant Cugat del Vallès, en una edició que suposarà un pas endavant en la qualitat de la participació gràcies al seu salt a la categoria internacional UCI 1.1.

Entre els 15 equips confirmats hi ha la selecció catalana, que estarà liderada per una de les referències actuals del ciclisme català, Mireia Benito. La catalana va ser segona l’any passat a la ReVolta, per darrera de la guanyadora Clara Koppenburg, i aquest any buscarà la victòria amb els colors de la selecció. La resta de ciclistes que formaran el combinat es decidiran properament en les properes curses de la Copa Espanya, buscant un equip que ajudi a aconseguir la victòria de Benito.

També prendran part de la competició els dos equips catalans de categoria UCI. El Massi-Tactic hi serà per quarta vegada i buscarà la seva primera victòria a la carrera, després de les segones posicions aconseguides el 2021 amb Vita Heine i el 2022 amb Mireia Benito. Per la seva banda, el Zaaf Cycling Team hi repeteix presència després de l’estrena de l’any passat, però aquest any ho farà, per primera vegada, com a equip de categoria UCI.

La competició també ha anunciat la presència de Movistar Team i Israel Premier Tech Roland, que són els dos primers equips de màxima categoria confirmats. També hi haurà una quinzena d’equips internacionals entre els quals hi destaquen Cofidis Women’s Team, que l’any passat es va emportar la victòria, Canyon/SRAM Generation o els espanyols Bizkaia-Durango, Cantabria Deporte Río Miera, Eneicat-CM Team, Farto-BTC i Laboral Kutza Fundación Euskadi.