Sant Andreu de la Barca tornarà a vibrar amb el millor descens

03/03/2023
DHi

Sant Andreu de la Barca tornarà a vibrar amb el millor descens

Compte enrere per un dels esdeveniments insígnia del ciclisme català. Sant Andreu de la Barca celebra el pròxim cap de setmana del 11 i 12 de març la XXIX edició de la mítica prova de DH amb el patrocini de MAXXIS.

El Moto Club Sant Andreu està treballant fins l’últim detall per garantir que la prova sigui un èxit de participació i com cada any un esdeveniment referent en el món del descens, amb una important repercussió mediàtica tant en televisions autonòmiques com estatals, així com la retransmissió en directe per streaming.

S’espera una elevada participació de corredors catalans, estatals i també una bona participació de riders internacionals. Sant Andreu s’ha convertit en la festa del Descens on corredors i públic gaudeixen any rere any de l’espectacle d’aquesta modalitat de ciclisme. 

El record de la darrera edició és incomparable,  amb la victòria de la incombustible llegenda local Ivan Oulego en una prova d'alt nivell, que aquest 2023 torna a formar part del calendari de la Copa d'Espanya de DH. Enguany, les emocions tornaran estar a flor de pell en una prova que ja és històrica.