Inici de la nova temporada 2023 per al Club Ciclista Sant Boi

08/02/2023
Carretera

Inici de la nova temporada 2023 per al Club Ciclista Sant Boi

El passat diumenge 5 de febrer va tenir lloc al Teatre-Sala de Conferències de Can Massallera a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) la presentació dels equips de competició cadet i júnior que representaran enguany el Club Ciclista Sant Boi i la ciutat per tot el territori nacional i amb sortides puntuals a França i Portugal.

Així mateix, a l’acte es van presentar els corredors i les corredores de la categoria infantil que integren la seva Escola de Ciclisme, i també es va donar a conèixer el calendari organitzatiu de curses ciclistes a desenvolupar aquest any entre les quals destaca la 42a Cursa Ciclista del Llobregat Navàs-Sant Boi, la qual es durà a terme el 4 de juny essent puntuable per a la Challenge Global de Ciclismo en Ruta.

La presentació d’equips torna a ser el punt d’inici i trobada de la massa social del club baixllobregatí per a aquesta temporada i es torna a reeditar rere els darrers anys de pandèmia. El Club, que compleix 113 anys d’història i 43 com a Escola de Ciclisme, manté com a eix vertebrador de l’entitat el caràcter formador i de pedrera, pilar fonamental de la seva filosofia que nodreix els seus equips i segueix basant decisions i recursos en l’organització de competicions i esdeveniments nacionals federats i locals de promoció ciclista.

Des d’aquestes línies, agraïm a institucions, patrocinadors, socis i simpatitzants la suma d’esforços per tal que aquest projecte continuï essent tot un referent del ciclisme de base al conjunt de l’estat.